Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM
Ritme de Vida Imma Pascual

Imma Pascual i Freixas

Sóc Imma Pascual i Freixas professora de l’Escola Municipal de Música de Girona.

Porto vint-i-sis anys d’experiència en el món coral. L’any 2000 tinc l’oportunitat d’iniciar el projecte Geriona i tenim la possibilitat de treballar amb diferents professionals de la dansa i la direcció escènica en els diversos espectacles que ofereixen els tres cors del projecte.

A l’espectacle “Geriona entre Musicals” tinc l’oportunitat de treballar amb Brisa Rebés i la relació personal i professional esdevé excel.lent.

La Brisa coreògrafa de gran talent, treballadora incansable que prepara amb eficiència i eficàcia les jornades d’assaig amb paciència infinita i gran empatia amb els joves i Professionals. Desprèn calma, control, energia positiva…Estima la seva feina i és feliç en un entorn d’esforç i concentració, voluntat i creativitat.

Pensa les coreografies tenint en compte les necessitats de tècnica vocal que es pugui necessitar per una bona interpretació, pel bé de l’expressivitat i vetllant pel caràcter de cada obra a interpretar.

Treballar amb la Brisa és garantia d’una màxima simbiosi entre les dues disciplines artístiques (cant i dansa)

Ritme de Vida Marina Deulofeu

Marina Deulofeu

Em dic Marina Deulofeu, soc mestra i aficionada a la fotografia d’animals. M’encanta la natura, la dansa i conèixer gent i llocs nous.

Els tallers que he fet amb tu al Festival Undàrius m’han enriquit tant a nivell professional com personal. Viure les qualitats de la música a través del cos, amb les teves propostes amb materials diversos em permet deixar anar els pensaments del dia a dia I sentir. Sentir la música, sentir el meu cos, sentir el ritme intern I extern. Gràcies per adaptar el teu coneixement I experiència a la nostra. Estic segura que ens tornarem a trobar en altres activitats que proposis.

Ritme de Vida Dolors Cañabate

Dolors Cañabate Ortiz

Soc  Dolors Cañabate Ortiz. Doctora en Educació i Psicologia. Llicenciada en Educació Física. Professora Agregada del Departament de Didàctiques Específiques de la Universitat de Girona. Àrea de Didàctica de l’expressió Corporal.  Directora de la Càtedra Moviment i Llenguatges. Investigadora Principal del Grup de Recerca en Educació, Patrimoni i Arts intermèdia. Membre de l’Institut de Recerca Educativa. Directora de la Xarxa interuniversitària en Aprenentatge cooperatiu. Investiga processos d’ensenyament i Aprenentatge en Educació Física, Metodologies Docents, Sostenibilitat, Aprenentatge Cooperatiu i Reflexiu, Dansa, Creativitat i  Psicomotricitat. Ha publicat nombrosos articles científics i ha portat a terme múltiples activitats de formació permanent  del professorat  de primària i universitari.

Les meves col·laboracions amb altres professionals docents, investigadors i artistes (ballarins/es) nacionals i internacionals  són moltes i diverses com mostra la meva recerca i transferència del coneixement en articles internacionals i llibres.

Fa molt de temps que conec a la Brisa, com a persona extraordinària i com a professional excel·lent, amb un gran talent transversal i de qualitat  És una persona compromesa, que creu amb tot allò que fa, creativa, crítica, reflexiva i sempre creant un bon clima de treball al seu costat. 

La nostra amistat va més enllà de la part professional, sé que estem connectades i que existeix una estimació molt gran per part de les dues .Per això treballar amb ella m’és molt fàcil i agradable. Hem portat a terme  tallers, experiències didàctiques  i  capítols de llibres de gran valor pedagògic en relació al binomi ritme i moviment com eina de desenvolupar el benestar personal,  a traves de processos que van des de l’experimentació i la creativitat.

Ritme de Vida Atsuko Sato

Atsuko Sato

Em dic Atsuko Sato, sóc japonesa i visc a Tokyo.

Vaig estar del 2010 al 2015 a Ginebra, a Suïssa on vaig estudiar la Rítmica Jaques-Dalcroze.

Després he estat treballant com a professora de música a la ciutat de Ho Chi Minh, al Vietnam des del 2016 i durant dos anys. 

Vaig conèixer la Brisa a l’Institut Jaques-Dalcroze i vam estudiar, fer música i compartir bons moments juntes. 

La Brisa va formar part de la creació escènica que vaig crear i es va entregar amb una expressió meravellosa. 

També em va convidar a participar a un taller de Perkimba a Barcelona, on vaig tenir una gran experiència amb la percussió i el moviment. 

Ja fa molt temps que no ens retrobem, però espero amb impaciència el dia que ens podrem tornar a veure en un futur no gaire llunyà!

Idiomes »